Najnovšie recenzie zo sekcie Starostlivosť o psí chrup
Zatiaľ neviem posúdiť, nakoľko používame len týždeň, ale zmiernilo sa začervenanie ďasien. Keď sa objavia ďalšie výsledky, určite napíšem. Náš bišónik Deny (6-ročný) si pomaly zvyká na olejček a už tak veľmi nezápasí pri aplikovaní.
- Spray je na používanie výhodnejší ako pasta a kefka.
Čistím zuby mojím jazvečikom s touto pastou od mala,zubný kameň sa netvorí takým tempom ako predtým ,keď som tuto pastu nepoužívala
Hodnotila som lebo sa nedalo preskočit pole ale prdukt som dostala len dnes ako som predtým napísala dotaz prišiel včassie ako úprodukt
- Konzistenia vyrobku
Nechuti veľmi, netvaril sa pes nadšene
Vyhpvuje mojim potrebám.
Psom nevadí a kľudne si nechajú dočistiť zuby po odstránení zubného kameňa.
V budúcnosti si tento produkt kúpim znovu.
- predpokladám že bude dobrý ešte nemám s týmto skúsenosť
Chceli sme vyskúšať niečo iné ako zubná pasta.
Zubky su cistejsie, no je to este kratka doba, uvidime neskor.
- Dobrá náhrada kefky
Zatiaľ veľmi nevieme, nejako sa jej nechce nechať si čistiť zuby
čakal som viac
- nefunguje vždy na 100 percent a je potrebné zo začiatku aplikácie znížiť cyklus podávania na 3 týždne aby to zabralo.
Už po pár dňoch vidno zmenu na zuboch.. Nemusíme trápiť nášho psíka zubnou kefkou, takže spokojnosť na oboch stranach
používam ho len tri dni, tak neviem hodnotiť, jediné, že je necítiť tak pach z papulky, ale či zmizne aj kameň netuším
- Dá sa ľahko dostať do pysku psa.
- čisto prírodný produkt
Jemné chĺpky, výborne sa drží a dokážem vyčistiť aj zadne zuby.
Kocurikovy sa striekanie do papuľky nepáči ale nakoniec pochopí že niet nad zdravé zuby a ďasna, sprey má príjemnú chuť a vôňu.
Zobrazujem 101 - 120 zo 164 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...9 Ďalšie »